След като Андреа не ѝ провървя с Кубрат, фолкдивата успя

...
След като Андреа не ѝ провървя с Кубрат, фолкдивата успя
Коментари Харесай

Андреа показа сплотено семейство и отправи пожелание

След като Андреа не ѝ провървя с Кубрат, фолкдивата съумя да просълзи своите почитатели със ужасно благопожелание към своята майка, която скоро имаше рожден ден.

Досега тя не е показвала доста снимки на своето семейство, само че с този пост във Facebook изненада и трогна стотици нейни фенове. Ето какво написа в своята публична страница във Facebook:

" Честит рожден ден, мамо! Желая ти да бъдеш доста здрава, щастлива и постоянно да бъдеш себе си, а това значи мощна, непоклатима и мъдра! Благодаря ти за всичко и най-много за това, че постоянно си до мен ", 

Андреа сподели няколко фотоси, на които театралничи със своите родители и брат си, което потвърждава какъв брой мощна е връзка има посред им. Оказва се, че майка ѝ и татко ѝ са били на всеки неин рожден ден, даже на тези, които е чествала в нощни клубове. Радостен факт е, че не ги изключва от празненствата с другари и държи постоянно на тяхното наличие.

Андреа към момента не е намерила индивидът до себе си, след раздялата с Кобрата. Тя мечтае за сплотено семейство, тъкмо както е нейното лично. Дано успее да откри човек, с който да се схващат и почитат.



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР