След изключително успешното си начало в ефира на Българската национална

...
След изключително успешното си начало в ефира на Българската национална
Коментари Харесай

Фурор! Любимо шоу се завръща на екрана

След извънредно сполучливото си начало в ефира на Българската национална телевизия, забавно-образователната младежка викторина " Това го знам " с водещ Бойко Кръстанов се завръща с втори сезон на 17 септември. Най-модерната и занимателна класна стая в България ще приветства учениците, които желаят да покажат своите познания, всяка неделя от 17:00 ч. по Българска национална телевизия 1.

" Образователното шоу " Това го знам " продължава с цялостна мощ! Изисква се храброст да се покажеш в народен ефир и да играеш със знанията си, с интелекта си, с общата си просвета. Отново имаме четири равнища, страховит Бойко Кръстанов и страхотни деца, които ще забележим в предаването още тази неделя от 17:00 ч. по Българска национална телевизия 1 ", разкри Деян Веселинов, продуцент от екипа на " Това го знам ", в утринния блок " Денят стартира ".
-->
" Освен че пробвах своите познания и благоприятни условия, с присъединяване ми в предаването сътворих и доста нови другарства ", показа от своя страна ученикът Тихомир Гърменлиев, един от най-колоритните и занимателни участници в първия сезон на " Това го знам ".

Всеки участник в " Това го знам " стартира играта с цялостен набор от 6 " живота ", като в границите на първите 3 кръга може да употребява общо 3 бонуса " Пищов ", с които получава помощ от водещия. Когато участник загуби и последния си " живот ", има опция да го възвърне и да " оцелее " посредством така наречен музикален бонус - " Това съм го чувал ".

В шампионското четвърто равнище участниците би трябвало да познаят имената на оптимален брой известни български и международни персони, като видят поредност от техни фотоси. Победител на финала е този участник, който е съумял да натрупа максимален брой " животи " в актива си. В предаването " Това го знам " могат да вземат присъединяване възпитаници в 9-и, 10-и или 11-и клас на възраст сред 15 и 17 г.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР