След инсталирането на актуализацията потребителите на iOS 17.4 масово започнаха

...
След инсталирането на актуализацията потребителите на iOS 17.4 масово започнаха
Коментари Харесай

Не може да бъде: потребителите на iOS 17.4 се оплакват от много бързо изтощаване на батерията след инсталирането на новата версия

След инсталирането на актуализацията потребителите на iOS 17.4 всеобщо започнаха да се оплакват от прекомерно бързото изтощение на батерията. Един от тях твърди, че зарядът на батерията е понижен с 40% за два часа приложимост, а различен оповестява за спад от 13% в границите на две изявления в X.

Някои коментатори също по този начин оповестяват, че им е мъчно да зареждат батериите си след актуализацията на iOS:

„ Днес се пробвах да заредя моя iPhone 11 Pro, на който оставаше 40% живот на батерията. Отне ми повече от 4 часа, с цел да се заредя до 94% “.

Според мнението на създателите на недоволствата останалите консуматори би трябвало да заобикалят актуализацията.

Отбелязва се, че казусът може да се позволи след няколко часа или дни, според от възрастта на смарт телефона и пропускателната дарба на връзката.

Понякога оказва помощ елементарното рестартиране на устройството. Освен това след актуализирането на iOS някои остарели приложения могат да провокират непредвидени проблеми, водещи до изтощение на батерията. Затова би трябвало да се уверите, че всички те са обновени.

За да ревизирате потреблението на заряд, би трябвало да отворите настройките и да отидете в раздел „ Батерия “. Там ще видите по какъв начин е разпределено потреблението на батерията сред другите приложения. Ако някои от тях употребяват прекалено много заряд, можете да опитате да ги актуализирате, да ги пандизите или да ги деинсталирате.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР