След Христо Иванов и Атанас Атанасов вдигна червен флаг на

...
След Христо Иванов и Атанас Атанасов вдигна червен флаг на
Коментари Харесай

След Хр. Иванов! И Атанас Атанасов с червен флаг за коалицията

След Христо Иванов и Атанас Атанасов подвигна червен байрак на обединението. Тя скърца, разгласи водачът на ДСБ и съпредседател на Демекратична България в изявление за бТВ.

Ние имаме неодобрение от метода, по който действа обединението. Доста скърца, сподели Атанасов. И заяви: „ Затова във вторник съм свикал съвещание на националното управление на партията. Вероятно ще желаяме среща с управлението на „ Продължаваме промяната ”, тъй като би трябвало да се изгладят проблемите. ”.

Това не значи, че търсим пътища за събаряне на държавното управление. Напротив, считаме, че би трябвало властта да се укрепи, безапелационен бе Атанасов, който разяснява последните кавги в обединението и в Народното събрание.

Оплакване е това, което сподели Каримански за въвеждане на еврото. Не може да се заобиколи Народното събрание. Колкото и да има скърцания, всичко се случва транспарантно в Народното събрание и никой не може да го заобикаля. Може Каримански, като ръководител на комисията, да е прав да желае държавното управление да не заобикаля Народното събрание. Ще им кажем, че са сбъркали, добави Атанас Атанасов във връзка абсурда, който гръмна в петък. Има Такъв Народ излезе с декларация против финансовия министър Асен Василев, че прескача Народното събрание. А Тошко Йорданов назова Василев самовластник.

Атанасов уточни като търкания и пленарната кавга с разпределението на местата в комисиите в Народно събрание. Вчерашният ден не бе най-хубавият за българския парламентаризъм. Трябва водачество от страна на премиера. Не би трябвало в Народното събрание да се разправяме за две места и да хабим пет часа, сподели съпредседателят на Демократична България.

В Народното събрание има болшинство към 200 гласа за това да се поддържа Украйна и това се случи. Наясно съм с салдото на силите в Народното събрание. Решението не е това, което ние желаеме. Искаме на държавното управление да му се развържат ръцете и да поддържа Украйна. Бях в Киев. Беше уязвимост от страна на Българска социалистическа партия да не пристигна техен представител. Питайте ги тях от какво се опасяваха, разяснява решението за Украйна Атанасов. Той посочи, че в решението на Народно събрание се съдържа поисканото от президента Володимир Зеленски. Той сподели, че би желал да си продава житото и тока през нас, както  и да подкрепим Украйна за участието й в Европейски Съюз, добави Атанасов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР