След Хасково-гейт, БСП разкриха и Габрово-гейт, със замесен братът на

...
След Хасково-гейт, БСП разкриха и Габрово-гейт, със замесен братът на
Коментари Харесай

След Хасково-гейт, БСП разкриха и Габрово-гейт, със замесен братът на Томислав Дончев


След Хасково-гейт, Българска социалистическа партия разкриха и Габрово-гейт, със забъркан братът на Томислав Дончев, съобщи кореспондент на БГНЕС.

В последните дни в централата на Българска социалистическа партия има над 70 сигнала за груби нарушавания по места, шуробаджанащина, кадруване, разпределение на общински средства и публични поръчки, които постъпват от цялата страна, разясни на брифинг Жельо Бойчев.

Депутатът от Българска социалистическа партия, от Габрово Кристина Сидорова съобщи, че в Габрово моделът „ батко и братко “ е в действие от няколко години.

„ Братът на вицепремиерът Томислав Дончев-Момчил Дончев е назначен персонално от кмета на Габрово за шеф на общинско звено „ Озеленяване “. Той ръководи бюджет от над 1 млн. лева и е назначен без конкурс и ясни критерии, на които би трябвало да дава отговор “, съобщи Сидорова.

Братът на някогашния депутат от ГЕРБ Цветомир Михов от година и половина не работи в Габровската болница, само че това нему пречи да бъде част от Съвета на шефовете и за тази си служба да получава заплата от няколко хиляди лева, добави тя.

Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР