След финала на най-гледаното риалити шоу победителят, който се накичи

...
След финала на най-гледаното риалити шоу победителят, който се накичи
Коментари Харесай

Победителят Иван Рълев проговори след „Игри на волята”: Бях с Денислава, но скъсахме, не сме един за друг!

След финала на най-гледаното риалити шоу спечелилият, който се накичи със 100-те бона прзна какви са били връзките му с русокоската Денислава.

Участникът, който от началото на „ Игрите ” бе спряган за победител показа някои откровения в студиото на „ Събуди се ” пред  Марина Цекова като сподели: „ Може би страстта оказа мощно въздействие на връзката ни. Имахме връзка, само че беше за малко. Всичко бързо завърши, откакто установихме, че не сме един за различен. Иначе запазихме другарски връзки с Дени и нямаме неприятно отношение един към различен. ”

От думите му се разбра още, че и с някогашната си другарка Йоана не са се събрали и зъботехникът сега е самостоятелен: ”Сам съм сподели Рълев и съм се фокусирал само върху работата си за в този момент. Нямам време да да се отдам на някоя жена до край, както ми се желае.В момента пприоритет ми е работата, в която желая да израсна! ”

А по отношение на паричната премия от 100 хиляди лв. първенецът на „ Игри на волята ” показа, че към момента не ги е похарчил, а парите с които си подреди новата лаборатория били от родителите му. Затова Рълев още на Арената посвети успеха на татко си. Който му оказал помощ и до края вярвал, че е заслужен да победи.

Автор:Бг през днешния ден

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР