След двугодишно прекъсване, във връзка с ковид ситуацията в България

...
След двугодишно прекъсване, във връзка с ковид ситуацията в България
Коментари Харесай

Фуражният съюз събира бранша в Златни пясъци

След двугодишно спиране, по отношение на коронавирус обстановката в България Съюзът на производителите на комбинирани фуражи още веднъж продължава традицията и ще събере фуражния отрасъл на XXХ-тата годишна научно-практическа конференция с интернационално присъединяване на тематика „ Посрещане на провокациите по време на рецесия в бранш „ Фуражи”. Това оповестиха от съсловната организация.

Събитието ще бъде извършено в интервала 28-30.09.2022 година в хотел „ Палм Бийч”, к. комплекс „ Златни пясъци”, гр. Варна, като същото ще бъде намерено в 9:00 часа на 29.09.2022 година от госпожа Елена Цветанова - ръководител, и зооинж. Атанас Божков - изпълнителен шеф на Съюза.



По време на конференцията ще бъдат прегледани настоящи въпроси свързани със: обстановката в Република България по време на криза; новостите във фуражното произвеждане, включващи понижаване на енергийните разноски при производството на фуражи; възобновяване на фуражните предприятия; повишение на качеството и сигурността на фуражите, посредством потреблението на нови фуражни добавки, с което да се подсигурява и понижаване на въглеродния отпечатък и други. Също в събитието ще вземат присъединяване представители на интернационалните сдружения в региона на фуражната индустрия и научни фрагменти от Университети в България и от други страни.

Официални посетители на събитието ще бъдат управлението на Министерството на земеделието и Българската организация по сигурност на храните. Поради проявения огромен интерес от страна на задгранични участници, по време на събитието ще бъде обезпечен симултанен превод от британски на български език и от български на британски език.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР