След двегодишно международно затишие поради световната ситуация с Covid-19 рок

...
След двегодишно международно затишие поради световната ситуация с Covid-19 рок
Коментари Харесай

Рок групата Jeremy? с голям концерт в Дубай

След двегодишно интернационално мъртвило заради международната обстановка с Covid-19 рок група Jeremy? още веднъж притегля внимание върху творчеството си и България. Тази вечер (9 октомври) музикантите ще изнесат концерт в първия по рода си фестивал – Expo Beats Festival, част от Световното ревю ЕКСПО 2020 в Дубай. Изложението e най-голямото международно събитие, което се организира от началото на пандемията с над 190 страни участници, и за първи път в страна от Близкия Изток. Jeremy? са единствената тайфа от България , която взе участие, а концертът им ще бъде на най-голямата сцена – Jubilee Stage.

„ Събитието ще бъде мега грандиозно, чака се да бъде посетено от повече от 25 млн. души “,, фронтмен на групата. Той посочи, че в програмата на Expo Beats Festival групата ще има едночасов сет, с музика от двата си албума и кавър на Queen. В едно от частите, „ Just like the Rolling stones “ на сцената ще се появят и танцьори, които ще показват особено готова хореография, дело английския хореограф Дани Лий.

Припомняме, че група Jeremy? беше определена да подгрява няколко концерта от европейското турне на именитите Queen през 2016 година. Съвсем скоро се чака да излезе и третият студиен албум на бандата, като първият сингъл от него към този момент е реалност – песента „ Dayjob “.


Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР