След двата скандални клипа с участието на „разследващия журналист“ Христо

...
След двата скандални клипа с участието на „разследващия журналист“ Христо
Коментари Харесай

Да „изпереш“ перверзията

След двата скандални клипа с присъединяване на „ проверяващия публицист “ Христо Гешов, оказал се елементарен обожател на мръсните тоалетни чинии, до момента в който пред обществото приказва по какъв начин се бори за морал и срещу корупцията, приятелите му от рекетьорския уебсайт „ Биволъ “ удариха дъното в операциите.

В пост, оповестен през вчерашния ден вечерта във фейсбук, псевдомедията твърдеше, че Христо Гешов бил липсващ, и то поради следствията които бил правил, както и поради „ извънредно гнусни оскърбителен материали “, които „ претърпял доста тежко “.

Според „ Биволъ “ Гешов заблудил служителя на реда, причислен за отбраната му и липсващ по лично предпочитание. Драматичния пост приключва с думите „ Възможно е да е напуснал страната. Или по-лошо…. “.


За часове операцията беше препечатана от цялата протестърско-психодясна колегия, в това число от „ Медиапул “ и „ Клуб Зет “, а във фейсбук малобройните им последователи се надпреварваха да показват състрадание и да се молят „ положителното момче “ да е жив и здрав. Разбира се, нито дума за това, че Гешов е цъфнал на два гнусни клипа, които човешкото схващане мъчно може да схване и които нямат нищо общо с следствията му, само че пък ясно демонстрират двойнствения му „ морал “, както и този на приятелите му от джендър съсловието.



Прокопиев и Гешов

На сутринта, несъмнено, се оказа, че почитателят на близането на тоалетни чинии въобще не е липсващ и си е жив и здрав.

За тези, които не са разбрали, повтаряме, че на два клипа, разпространяващи се в непознати порносайтове, Христо Гешов, който е непосредствен на Иво Прокопиев и кликата му, както и на медийните лумпени от „ Биволъ “ Димитър Стоянов и Атанас Чобанов, припознаващи го като „ техен сътрудник “, ближе мръсна тоалетна паница, както и пръстите си, откакто са посетили задника му. Което няма нищо общо с следствията му – дано си проверява. Разследващи публицисти има доста, обаче единствено един си прави селфи с тоалетна паница, след това го популяризира, а през това време приказва за морал. И в този момент някой различен му е отговорен.


Христо Гешов и Димитър Стоянов - сътрудници по „ морал “

Всъщност, „ чест “ им прави на Прокопиев и на приятелчетата му от „ Биволъ “, че пазят Гешов. Обяснимо - нали е един от тях. Нали „ моралът “ и „ полезностите “ са им общи.

Близане на тоалетни, медиен рекет, обири от страната и операции. Разлика май няма.
БЛИЦ ще продължи да осведоми обществото за същинската им същина, колкото и скандална да е тя, тъй като, обратно на лъжите им, че в България нямало медийна независимост, те са живият образец, че през сходствата на „ медии “, които списват, могат да се опитат да „ изперат “ даже и най-гнусното и извратено нещо на света, щом си е „ тяхно “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР