След двата почивни дни на Евро 2021 започват четвъртфиналите. Ако

...
След двата почивни дни на Евро 2021 започват четвъртфиналите. Ако
Коментари Харесай

Евро 2021. Идва нов супермач

След двата почивни дни на Евро 2021 стартират четвъртфиналите. Ако се следва логиката до момента, ни чакат огромни борби и драми в тези дни.

Швейцария и Испания дават старт на четвъртфиналните конфликти от Европейското състезание по футбол. Срещата сред двата отбора е от 19:00 часа българско време на стадион „ Крестовски “ в Санкт Петербург.

Швейцарците осминафиналите направиха същински героизъм, сразявайки настоящия международен първенец и главен кандидат за короната Франция след 3:3 в постоянното време и продълженията и 5:4 при осъществяването на дузпи.

Испания бе въвлечена в трагичен дуел с Хърватия. Иберийците се виждаха сигурни спечелили в постоянното време, само че с попадения в самия край Хърватия стигна до продължения след 3:3. Там обаче Луис Енрике и компания вкараха нови два гола, които се оказаха непостижими за „ шахматистите “..

Най-интригуващият четвъртфинал без подозрение опълчва Белгия и Италия. Сблъсъкът на „ Алианц Арена “ в Мюнхен стартира в 22:00 часа българско време.

Белгия и Италия имат общо 22 срещи между тях, като „ Скуадрата “ е спечелила 14 от тях, при четири равенства и четири победи за „ алените дяволи “

Победителите от днешните две 1/4-финални двойки ще се изправят един против различен в полуфинален конфликт на 6 юли, вторник, от 22:00 часа на „ Уембли “ в Лондон. 

Интересното е и друго. Има фрапираща разлика в цената на играчите при някои от тимовете. " Кръстоносците " са оценени на съвсем 290 милиона евро, до момента в който " Ла Фурия " на 915 млн. евро.

Докато Съотношението на Белгия – Италия е 665 млн. евро против 751 млн. евро.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР