След дебюта си като водещ на риалитито Сървайвър“, Ваня Джаферович

...
След дебюта си като водещ на риалитито Сървайвър“, Ваня Джаферович
Коментари Харесай

Най-после! Джаферович проговори след хейта: Правя каквото мога!

След дебюта си като водещ на риалитито „ Сървайвър “, Ваня Джаферович безусловно бе унищожен от рецензии за акцента и неприятно водене. Ако можеше да планува случилото се, хърватина надали би си вкарал подобен автогол, написа ХотНюз. Към момента симпатяга и мъж на гримьорката Жени Джаферович, която гледахме в конкурентното и по-успешно „ Игри на волята “ по Нова телевизия, не беше давал какъвто и да е коментар след рецензиите към него. От както е в Доминиканската република, където се снима риалитито, известния с хапливия си език чужденец, не беше пускал и пост, с изключение на този преди началото на „ Сървайвър “. Дори и след всеобщия хейт не влезе в режим на пояснение.
HotNews обаче съумя да види първи изявление на спортиста по тематиката. „ Правя каквото мога и колкото мога. Със сигурност не приказвам български като българин, а и несъмнено не съм най-хубавият водещ, само че знам, че го върша с доста обич и предпочитание “, съобщи Джаферович под пост касаещ него във Facebook.
Изказването на Ваня беше съпроводено към коментар в негова отбрана след последния епизод на „ Сървайвър “ през уикенда. „ Не може единствено хейт в тоя живот! С водача на новия Сървайвър огромна част от хейта, който всички изсипахте беше върху водещия и в частност акцента му. Това беше мега комичен и печален мотив. Днес от акцента на Ваня съвсем няма и помен. И тук желая да се замислите какъв брой е мъчно това за няколко дни! Евала! И, апелирам ви, не ми се правете на забавни с акцента, тъй като множеството като си отворите устите да говорите на британски просто издавате някакви нечленоразделни звуци! Поздравления! Ваня, каквото ти споделих преди kickoff-a важи с цялостна мощ! Бях сигурен! “, написа по-рано другар до футболиста.
Острите рецензии към Джаферович и продукцията не стопират да валят от както е тръгнал новия сезон. Радио журналистът Петър Петров също направи собствен разбор и удари в десятката.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР