След дъщерята на Румен Овчаров Теодора и щерката на Красимир

...
След дъщерята на Румен Овчаров Теодора и щерката на Красимир
Коментари Харесай

И щерката на Премянов в листите на БСП

След дъщерята на Румен Овчаров Теодора и щерката на Красимир Премянов Андреана се готви да става народен представител. Тя е на четвърто място в алената листа в Бургас, само че макар че е потомствена социалистка, е записана от гражданската квота. Това излиза наяве от описите за вота на 4 април, които Българска социалистическа партия утвърди дефинитивно на автограф в националния си съвет.

Премянов бе началник на ПГ на Българска социалистическа партия по времето на Жан Виденов, една от най-силните фигури на партията през 90-те. В момента юристът е ръководител на Съюза на тракийските сдружения.

Андреана Премянова-Янкова е юрист по специалност. Тя е нещатен помощник към икономическата комисия на Народното събрание.

Както „ Стандарт ” към този момент писа лидер на БСП-листата в Бургас е шефът на икономическата комисия Петър Кънев. На второ място е проф. Юлия Йоргова-Форд, която е декан на центъра по стопански и управнически науки в Бургаския свободен университет. Трети е актуалният народен представител Тодор Байчев.

Теодора Овчарова пък ще натрупа рейтинг за алените в София. Тя е на избираемата шеста позиция в 23 МИР, където титуляр на тима за вота на 4 април е  соцдепутатът Христо Проданов.Теодора измести емблематичен народен представител като Жельо Бойчев, който истана отвън листите.

Изненада е позиция на издателя Светлана Шаренкова, която този път се кандидатира не от София, а от Благоевград. Макар да е член на Националния съвет на Българска социалистическа партия Шаренкова също е записана от гражданската квота. В листата на Благоевград е четвърта.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР