След дълго прекъсване на отношенията между двете общини, кметът на

...
След дълго прекъсване на отношенията между двете общини, кметът на
Коментари Харесай

Кметът на Чепеларе на посещение в Мармара

След дълго спиране на връзките сред двете общини, кметът на Община Чепеларе Славка Чакърова посети Община Мармара по покана на градоначалника ѝ Сюлейман Аксой. Кметът на турската община изрази съжалението си, че в последните 3 години се е изгубила връзката сред двете побратимени общини, след последното му посещаване в Чепеларе при започване на 2016 година.
    
На формалната среща през днешния ден госпожа Чакърова сервира почетен плакет, както и специфичен подарък на господин Аксой – картина, на чието платно са изрисувани Чудните мостове – емблематичната забележителност за Община Чепеларе и България, дело на млад чепеларски създател. Част от подаръка бе и ръчно бродирана мъжка риза с български шевици. Използвах случая да му благодаря и от името на най-малките поданици за подарените уреди и построените детски площадки в града ни.
    
„ Изключително съм щастлива, че макар компликациите, успяхме да подновим контактите с Община Мармара, а с това да надградим положителните взаимоотношения в областта на културата, туризма и спорта “, сподели Чакърова.
    
Присъстващите бяха осведомени с капацитета и развиването на Общината ни през тези години, като домакините най-вече се впечатлиха от обединяването на двете ски зони Пампорово и Мечи чал, както и от предоставените благоприятни условия за туризъм през летния сезон на територията на Община Чепеларе.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР