След дълга борба да запазят любовта си и толкова много

...
След дълга борба да запазят любовта си и толкова много
Коментари Харесай

Ексклузивно: Силвия Петкова и Зоран официално разделени

След дълга битка да запазят любовта си и толкоз доста отказване на раздялата си, Силвия Петкова и обичаният ѝ Зоран Петровски се разделят публично.

Новината беше обявена персонално от актрисата с пост в обществените мрежи, като самата тя разяснява, че с това си деяние цели да потуши всички спекулации по медиите. За провал в връзките сред режисьора и майката на детето му се заприказва още по време на присъединяване му в последния сезон на "Сървайвър ". Когато излезе като победител от предаването, Зоран през сълзи описа по какъв начин съвсем е изгубил фамилията си, защото бил прекомерно ангажиран с работни задължения, само че към момента доста обича Силвия.

Месеци наред двамата даваха изявленията, в които опровергаваха мълвата, че са разграничени и неуморно заявяваха какъв брой мощно се обичат. Но не щеш ли формалният край настъпи:

"Внимание, внимание, всички мишки на заседание.
За да не стартират спекулации из жълтите уеб сайтове, което най-вероятно е неизбежно, само че въпреки всичко... Искаме да ви кажем, че взехме единомислещо решение нашият път като двойка да завърши и продължаваме по пътя на едно прелестно другарство, плод на което е най-вълшебният ни наследник. Няма причина, просто в живота на хората се случват и такива неща. Всичко най-прекрасно следва за нас. Пожелаваме ви и при вас да е по този начин! ", написа Петкова в Инстаграм.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР