След чакане от няколко месеца футбола на най-високо ниво в

...
След чакане от няколко месеца футбола на най-високо ниво в
Коментари Харесай

Ревностни орли бранят най-ценното си за старт на футболната 2022-ра в България

След очакване от няколко месеца футбола на най-високо равнище в България се завръща. Първият формален мач за 2022-ра година у нас ще е от отсрочения четвърти кръг от родната efbet Лига и в него ще взе участие първенецът и краткотраен водач Лудогорец .
Начало на футбола в България за 2022-ра година с първенеца
" Орлите " политат против подлия Арда в неделя, 13 февруари, от 14:15 часа. Коефициентът на efbet за това Анте Шимунджа да започва с триумф е 1,51, до момента в който за сензация още първоначално и триумф за Арда е 6,80 (равенството е оценено на 4,65).

Лудогорец е притиснат до стената и ще брани най-ценното си - хегемонията. Десеткратният първенец има преднина от едвам две точки пред втория, откакто загуби в директния спор тъкмо преди спирането. В два следващи мача обаче се оправя разгромно против Арда - с 4:1.

И двете срещи обаче са се играли в Разград, до момента в който в този момент конфликтът е в Кърджали на " Арена Арда ". Коефициентът за това в трети следващ дуел Лудогорец да завоюва с прецизен резултат 4:1 против Арда е 25,00.

Това съревнование е от по-малко от три години, тъй че надали е озадачаващ фактът, че двата тима са излизали един против различен едвам шест пъти - всички те за шампионата. Арда се е добирал единствено до две равенства - всичко друго е в интерес на " орлите ".
Арда - Лудогорец: Гаранция за голове
В половината от случаите, в които Лудогорец и Арда са се срещали, са падали над четири гола в мачовете (в два от тях - по пет). Само един път сме станали очевидци на това да има едвам един гол, до момента в който два са случаите, в които не е имало гол/гол.

Коефициентът на efbet за над 3,5 попадения в тази среща е 3,15, до момента в който за под 2,5 е 2,05. Съответно ставката за това и двата тима да съумеят да си отбележат попадение е 2,05, до момента в който за няма гол/гол е 1,87.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Още от рубриката " ТРЪПКАТА Е НАВСЯКЪДЕ ":
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР