След бурите в събота днес времето не предвещава катаклизми и

...
След бурите в събота днес времето не предвещава катаклизми и
Коментари Харесай

Бурите отшумяват, топло и кротко време днес

След бурите в събота през днешния ден времето не предвещава катаклизми и стихии. Ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места, основно в източните и планинските региони ще превали кратковременно. Северозападният вятър ще отслабне до сдържан. Максималните температури ще бъдат сред 24 и 29 градуса.

Над Черноморието ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, само че без основни превалявания. Ще духа до сдържан север-северозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 26-27 градуса. Температурата на морската вода е 26-28 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще доминира слънчево време. След обяд ще се развие купеста облачност и на обособени места ще превали временен дъжд. Ще духа мощен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 18 градуса, на 2000 метра - към 10 градуса.

В понеделник ще продължи да духа северозападен вятър, само че ще отслабне още. Максималните температури ще са под 30 градуса. Ще доминира слънчево време, към и след обяд с купеста облачност, на обособени места ще има и краткотрайни валежи, най-вече слаби.

Във вторник ще е най-вече слънчево и съвсем безшумно. Температурите ще се покачат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР