След британските туроператори и германските анулираха почивките до България за

...
След британските туроператори и германските анулираха почивките до България за
Коментари Харесай

И германски туроператори анулираха почивките до България за май и юни

След английските туроператори и немските анулираха почивките до България за началото на летния сезон през май и юни. Причината е, че страната ни се намира в рисковата " алена " зона за Covid-19. Това стана ясно по време на почналия Черноморски туристически конгрес, който тази година се организира под мотото " Рестарт на туризма - нова вяра ".

" Всички пътувания за май и юни до България са анулирани и пренасочени от немския туроператор DER Touristik ", съобщи Калин Сутев, шеф на " Дестинейшън Туристик Сървисис ", представител на DER Touristik в България, в която група влиза и туроператорът ITS, представен от Travelnews.bg.

Чартърната самолетна компания " Бългериън ер чартър " също е прекратила полетите от Германия до летищата Варна и Бургас до края на юни.

Причините за анулираните почивки са, че България се намира в тъмночервената зона на немския интитут " Роберт Кох ", което значи че страната ни е с висок риск от разпространяване на ковид.

Освен това към момента няма изясненост от здравните управляващи у нас какви ограничения ще се ползват по отношение на идващите туристи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР