След близо година и половина разследване са повдигнати обвинения на

...
След близо година и половина разследване са повдигнати обвинения на
Коментари Харесай

След година и половина: Мъж се изправя пред съда за домашно насилие и закана за убийство

След близо година и половина следствие са повдигнати обвинявания на мъж за домашно принуждение и закана за ликвидиране. Това оповестиха от пресцентъра на Районна прокуратура - Монтана.

През 2015 година обвиненият се срещнал с жена, с която заживял на фамилни начала в Германия . От взаимното им общуване се родил наследник.

Мъжът обаче редовно упражнявал физическо принуждение над майката пред очите на сина им. Това станало причина за тяхната разлъка. Заедно с детето дамата се прибрала в България. Живеела при родителите си в с. Габровница, област Монтана.

На 1 юли 2022 година обвиненият посетил дамата, поднесъл опрощение и декларирал, че се трансформирал и желае да живее с нея и детето. Тя му се доверила и след това дружно със сина си се пренесла да живеят в дома на обвинения в гр. Лом.

След по-малко от месец, на 27 юли, двамата се скарали . Афектиран, мъжът протегнал ръка на дамата с дървен предмет и нанесъл голям брой удари по тялото и главата. Заплашил я с ликвидиране, осакатяване, остригване и изпъждане от вкъщи. Това траяло и през идващите няколко дни. Свидетел на протичащото се още веднъж било малолетното им дете .

Пострадалата съумяла да избяга и подала сигнал на телефон за незабавни случаи 112.

Оказва се, че арестуваният мъж, е осъжсан. Предстои да бъде планувано съвещание по делото. 
 Повдигнаха обвиняване на мъж за домашно принуждение и закана за ликвидиране
Повдигнаха обвиняване на мъж за домашно принуждение и закана за ликвидиране

Вероятността да лежи в пандиза е огромна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР