След 960 опита пенсионерка успя да вземе шофьорска книжка.Щастливката е 69-годишната Ча

...
След 960 опита пенсионерка успя да вземе шофьорска книжка.Щастливката е 69-годишната Ча
Коментари Харесай

След 960 опита: Жена взе шофьорска книжка

След 960 опита пенсионерка съумя да вземе шофьорска брошура.

Щастливката е  69-годишната Ча Са-сун от Южна Корея  и е платила над 10 000 лири, или над 22 000 лв., с цел да се яви на внушителния брой изпити.

Упоритата кандидат-шофьорка се нуждаела от лиценза, за ​​да може да ръководи бизнеса си с продажба на зеленчуци, написа Express.

Ча Са-сун е била поздравена, както от инструктори, по този начин и от изпитващи, защото най-накрая успява да вземе своята шофьорска книжка след дълго очакване. В резултат на вдъхновяващата си история южнокорейската се  превръща в национална звезда.

Тя за първи път се пробва да вземе писмената част от шофьорския си изпит през 2005 година Тогава тя се проваля, само че продължава да го поставя още веднъж изпита пет дни в седмицата в продължение на три години.

Тя не устоя и даже се пробва да понижи броя на явяванията си на теста, до момента в който един ден в последна сметка минава при 950-ия си опит. След това госпожа Ча би трябвало да преодолее ново затруднение. Тя би трябвало да премине и практическите си проби. Там тя е скъсана няколко пъти, като в последна сметка минава на 960-ия си опит.

Медиите разкриват, че Ча Са-су се нуждаела от шофьорска брошура, с цел да може да ръководи своя бизнес за продажба на зеленчуци.

Парк Су-йон, инструктор по кормуване споделя:  „ Когато тя най-сетне получи книжката си, всички излязохме да я приветстваме и я прегърнахме, подарявайки ѝ цветя “.

„ Чувствахме се като голямо задължение, което пада от гърба ни. Нямахме смелостта да й кажем да се откаже, тъй като тя продължаваше да се появява. “

Историята на госпожа Ча въодушеви мнозина, правейки я звезда в Южна Корея.

Нейната популярност я прави и рекламно лице на южнокорейски авто производител.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР