След 7 седмици пълна блокада на Ботуша разхлабват меркитеСлед 7

...
След 7 седмици пълна блокада на Ботуша разхлабват меркитеСлед 7
Коментари Харесай

Дават на италианците да си ходят на гости

След 7 седмици цялостна обсада на Ботуша разхлабват ограниченията
След 7 седмици цялостна обсада Италия дава глътка въздух на жителите си и леко разхлабва ограниченията. Това ще стане от 4 май. В телевизионно послание министър председателят Джузепе Конте разгласи, че страната навлиза във „ фаза 2 ” на повдигане на блокадата за ограничение на болестта от ковид. Италианците ще могат да посещават свои близки, някои фабрики ще отворят порти. Парковете ще бъдат отворени. Но учениците ще влязат в класните стаи чак през септември.

Гражданите ще могат да пътуват в своите райони, само че и не сред тях. Погребенията ще бъдат позволени, само че на тях ще могат да участват най-вече 15 души. Хората ще могат да спортуват на открито, а груповите тренировки ще бъдат обновени от 18-ти май. Тогава ще възобновят работата си магазини, музеи и библиотеки.

Баровете и заведенията за хранене ще отворят, само че хората ще могат да взимат храна единствено за у дома, а от 1 юни и да сядат в тях. Социалното разграничаване ще би трябвало да се съблюдава месеци наред, прикани Конте.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР