След 60 години в киното носителят на режисьорски и почетен

...
След 60 години в киното носителят на режисьорски и почетен
Коментари Харесай

Робърт Редфорд слага край на актьорската си кариера

След 60 години в киното носителят на режисьорски и почетен " Оскар " и създател на филмовия фестивал " Сънданс " Робърт Редфорд е подготвен да прекрати актьорската си кариера, оповестяват Агенция Франс Прес и Контактмюзик.
 
Преди две години Редфорд съобщи, че ще приключи изявите си пред камера, когато завърши работа над идните си планове. До излизането на най-новия му филм " The Old Man & The Gun " остава малко повече от месец и ветеранът счита , че с него идва и моментът да се отдръпна като артист.
 
" Никога не казвай в никакъв случай. За себе си обаче съм стигнал до заключението, че във връзка с актьорската ми активност краят настъпи . Занимавам се с това от 21-годишен и мисля, че съм дал премного ", споделя 81-годишният Робърт Редфорд, представен от " Ентъртейнмънт уикли ".
 
 Gulliver/Getty Images

Редфорд, който сполучливо се изявява и като режисьор, преди е споделял, че когато се отдръпна от актьорството, ще се концентрира върху работата си зад камера. -->
 
Сега обаче той към този момент не наподобява толкоз уверен. На въпрос дали откакто прекрати актьорската си активност ще продължи да се занимава с постановка, Робърт Редфорд дава отговор: " Ще забележим ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР