След 23-мата нарушители на карантината във Варна, и 8 столичани

...
След 23-мата нарушители на карантината във Варна, и 8 столичани
Коментари Харесай

И 8 столичани олекнаха с по 5 бона глоба

След 23-мата извършители на карантината във Варна, и 8 столичани олекнаха с по 5 бона санкция за нарушение на строгите забрани за неоснователно излизане от вкъщи.

ВИЖ ОЩЕ:Фандъкова стана доброволка

Петима от осъдените са хванати на разходка във Витоша, трима в Южния парк. „ Много жители започнаха да хитруват - един домакински любим цялата фамилия го извежда. От през днешния ден използваме всяка писмен знак на закона и ще бъдем строги! На терен работим доста полицейски екипи, на които им е спряна едната отмора, тъй че ще бъдем на всички места ", сподели за „ Хоризонт ” началникът на столичната общинска полиция основен контрольор Кирил Лозанов.

Провокирани от хубавото време доста хора в София през вчерашния ден и през днешния ден излязоха на разходка. Това е в прорез с оповестените ограничения, по тази причина екипите на столичната полиция ускориха инспекциите в паркове и пешеходни зони, разгласи във Facebook и столичният кмет Йорданка Фандъкова.

Ето какво още написа Фандъкова:

 „ Вчера бяха правени предизвестия, а през днешния ден се сформират и актове за нарушавания на възбраната. 5000 лв. са доста пари – това е размерът на санкцията. Но не го правете поради парите, направете го поради хората, които обичате и за това още веднъж да бъдем дружно по улиците, в парковете, в кафенетата. Вслушайте се в думите на ген. Мутафчийски: „ най-тежките времена ни предстоят “. Не ги възприемайте като опасност, а като действителността, пред която сме изправени. Животът ни до момента беше живот на бързи обороти, в който всичко се случва в този момент и незабавно. Днес животът ни е различен и в случай че понижим нашето неспокойствие и бързане, ще понижим и скоростта на болестта. “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР