След 16 години чакане 44-годишната нигерийка Сюзън Егенти стана майка

...
След 16 години чакане 44-годишната нигерийка Сюзън Егенти стана майка
Коментари Харесай

След 16 години чакане жена роди петзнаци

След 16 години очакване 44-годишната нигерийка Сюзън Егенти стана майка не на едно, а на цели пет деца. Майката се радва на три момчета и две девойки. Бебетата са родени секцио на 6 ноември. Майката и петзнаците към момента са в болничното заведение, само че здравословното им положение е положително.

От здравното заведение оповестяват, че децата са родени здрави, със междинни пропорции, с изключение на едно от тях, което е с тегло 1,9 кг.

Щастливата майка на петзнаците споделя, че за тези 16 години е пробвала всичко, с цел да забременее – от медицински процедури до нетрадиционно лекуване с билки. Всичко обаче се оказало на вятъра и съвсем изгубила вяра, до момента в който чудото не се случило единствено.

Тя дефинира раждането на бебета като благословия от Бог, тъй като в никакъв случай не е забременявала. Жената споделя, че раждането на бебетата съвсем не е лишило живота ѝ, защото трябвало да претърпи две интервенции поради вътрешен кръвоизлив. Сега е уверена, че няма по-могъща мощ от вярата в Бог.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР