Славия загуби домакинството си на Локомотив София в поредно издание

...
Славия загуби домакинството си на Локомотив София в поредно издание
Коментари Харесай

Локо София нанесе пета поредна загуба на Славия за успешен дебют на Дончич

Славия загуби семейството си на Локомотив София в следващо издание на остарялото столично дерби. Двубоят от деветия кръг на Първа лига, който се игра на стадион " Александър Шаламанов " в столицата, приключи при резултат 2:1 за " железничарите ", които ознаменуваха уместно формалния дебют на новия си ментор Данило Дончич. За домакините под рамката се завърна Светослав Вуцов.


В 27-та минута на мача Виктор Генев бе откаран с кола за спешна помощ след тежко единоборство, като бе сменен наложително от Венцислав Керчев. Скоро по-късно локомотивци поведоха в резултата посредством Симеон Мечев. В 70-та Стив Траоре се разписа за 2:0. Седем по-късно капитанът на " белите " Галин Иванов понижи изоставането на своите, само че играчите на Хосе Мария Бакеро нямаха сили за повече и по този начин инкасираха пето следващо проваляне в елита.

Славия е на 14-о място с едвам четири точки, до момента в който Локомотив е 11-и с девет пункта. " Железничарите " на собствен ред стопираха серия от четири поредни загуби.

В идващия кръг отборът на Дончич посреща първенеца Лудогорец в квартал " Надежда ", а " белите " гостуват на Локомотив Пд на " Лаута ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР