Слави Трифонов сякаш тласка страната към нови избори. Това заяви

...
Слави Трифонов сякаш тласка страната към нови избори. Това заяви
Коментари Харесай

Искрен Арабаджиев, ПП: Г-н Трифонов сякаш тласка страната към нови избори

Слави Трифонов като че ли тласка страната към нови избори. Това съобщи в " Панорама " по Българска национална телевизия Искрен Арабаджиев от " Продължаваме промяната ". Така Арабаджиев разяснява думите на Слави Трифонов, че Има Такъв Народ няма да вземат участие в договаряния за нов кабинет.

По думите му през последните 2 седмици са положили старания да бъде формиран кабинет. Според Арабаджиев Има Такъв Народ на обществените полемики демонстрират диалогичност и покорност, само че са изнервени, когато се приказва за съответни ограничения.

Според него в Народното събрание депутатите имат едно мнение, в изпълнителната власт може да имат друго мнение.

В подтекста на решението на Конституционния съд е значимо да създадем всичко допустимо да има нов ръководител на КЕВР. Не е възможно в разгара на енергийната рецесия да няма началник на КЕВР. Реформата, която направихме, изигра своята роля да минимализира вредите от енергийната рецесия. Цената на тока порасна с 3% от 1 юли. Не бих си позовлил да коменнтирам решението на съда, одобряваме го и ще стартираме процедура по нов избор, уточни Арабаджиев.

По думите му е значимо да има нов ръководител на КЕВР, който да вземе решение за цената на газа.

Депуатът разяснява и рухването на кабинета " Петков ".

Спокойката която даваше тази непоклатимост и разреши правителстата да изкарат цялостен мандат, беше корупцията. Осветляването на схемите и всички ползи, които нарушихме, се върнаха към нас, сподели още той.

Относно прекратяването на контракта с Gemcorp той съобщи, че е разследване на отчет на ДАНС и поради него е взето решение да бъде анулиран този мемурандум.

България има потребност от смяна. Готови сме да я дадем и да спрем с кюлчетата и чувалите с пари. Вдигането на пенсиите не го вършим поради изброите. Щастлив съм, че се обединихме в зала. С измененията нарастването на пенсиите понижава дефицитите, които наблюдавахме последните години, тъй че всяко лице да се усеща умерено като заплаща ще получава, добави Арабджиев.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР