Слави Трифонов ще е депутат от Стара Загора, като освобождава

...
Слави Трифонов ще е депутат от Стара Загора, като освобождава
Коментари Харесай

Ето от кой град Слави Трифонов влиза в парламента

Слави Трифонов ще е народен представител от Стара Загора, като освобождава място във Варна. Това предпочитание е декларирал пред ЦИК водачът на „ Има подобен народ”, оповестява „ 24 часа”. За момента в неговата партия има най-вече разбърквания при определените за депутати, защото общо 11 души от тези, които са били в две листи, са декларирали пред ЦИК от къде желаят да влязат в Народното събрание.

Така Виктория Василева влиза от София - област и освобождава място в Кюстендил. Икономистът Любомир Каримански ще е народен представител от Варна и освобождава място в Габрово.

Имунологът проф. Андрей Чорбанов ще е народен представител от 23 МИР в София, като освобождава място в Ямбол. Сценаристите, които са част и от партийното управление, Ивайло Вълчев, Тошко Йорданов и Филип Станев ще са депутати от Бургас, Пловдив - град и от 25 МИР в София като освобождават места надлежно в Ямбол, Пловдив - област и Хасково.

Учителката Юлия Чортленева ще е народен представител от Плевен, като по този начин освобождава място в Кърджали. Журналистът Станислав Балабанов влиза в Народно събрание от Пазарджик вместо от Ловеч, Георги Георгиев - от София - област вместо от Враца, а Драгомир Петров - от Разград вместо от Силистра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР