Слави Трифонов представи в четвъртък вечерта във Фейсбук кандидатите за

...
Слави Трифонов представи в четвъртък вечерта във Фейсбук кандидатите за
Коментари Харесай

ИТН обяви кандидатите си за кметове

Слави Трифонов показа в четвъртък вечерта във Facebook претендентите за кметове от партията за огромните градове. Кандидатите са над 150.

Кандидатът на „ ИТН “ (ИТН) за кмет на София е депутатът Ивайло Вълчев. За Пловдив претендент за кмет е Станислав Балабанов – приключил е „ Българска лингвистика “ и „ Журналистика “, сега също народен представител от групата на Има Такъв Народ.

Кандидатът за кмет на Разград е Мария Господинова - магистър по „ Политология и дипломация “ и по „ Национална сигурност “.

За кмет на Пазарджик , претендентът на Има Такъв Народ е Тинко Василев, който работи като юрист от 14 години, експерт по гражданско право, заяви Слави Трифонов.

За кмет на Благоевград претендентът е Станислав Богдански, който е с две висши образования - „ Публична администрация “ и „ Национална сигурност “. Работи в областта на застраховането и е част от парламентарната група на Има Такъв Народ.

 

Кандидатът за кмет на Ямбол е Милко Димитров - магистър по „ Право “ и магистър по „ Социология “. Има административен опит в областта на обществените услуги в община Ямбол.

За Плевен се издига кандидатурата на театралния режисьор Димо Дешев, сложил повече от 80 спектакъла за 40 години работа. Владее и превежда от няколко езика.

За град Видин претендентът на Има Такъв Народ е Милен Милчев - магистър по „ Търговия и финанси “, дълготраен народен играч и Балкански първенец по самбо, притежател на аграрни бизнес.

Ивайло Костадинов е претендентът за кмет на Варна . Той има четири висши образования, едното от които е „ Мениджмънт на водния превоз “. Развива личен бизнес.

За Стара Загора претендентът е Тихомир Тенев - висшист инженер с дълготраен опит в енергетиката в една от електроцентралите в комплекс „ Марица - Изток “.

Момчил Иванов е претендентът на Има Такъв Народ за кмет на Велико Търново . Той е юрист, магистър по история, лекар по гражданско и фамилно право.

Кандидатът за кмет на Враца е Цветан Борисов - бакалавър по „ Счетоводство и надзор “ и магистър по „ Стопанско ръководство “.

Тодор Иванов е претендентът на Има Такъв Народ за кмет на Бургас . Той е с две висши образования – „ Машинен инженер “ и „ Индустриален мениджмънт “. Бил е административен управител и шеф 17 години на архитектурно сдружение. Бил е заместител регионален шеф на Бургас от квотата на Има Такъв Народ, предава Българска телеграфна агенция.

За кмет на Търговище Има Такъв Народ предлага Васил Иванов - специалист в региона на туризма. Бил е футболист, сега се занимава с бизнес.

Анатоли Станев е претендентът за кмет на Русе – правист и юрист. Бил е член на Софийската адвокатска гилдия, бил е шеф на Регионалната ревизия по околна среда и водите в Русе.

Иван Иванов е претендент за кмет на Хасково , той е притежател на компания за таксиметрови услуги в града.

За кмет на Перник Има Такъв Народ предлага Петър Костадинов - машинен инженер с управнически опит в общински предприятия.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР