Слави Трифонов отново се прояви като приятел на мутрите и

...
Слави Трифонов отново се прояви като приятел на мутрите и
Коментари Харесай

Руди Гела скочи грозно срещу Слави: Мразиш всички! Страх те е да си водач. Искам да изчистя Плевен

Слави Трифонов още веднъж се прояви като другар на мутрите и правилен и дълготраен бранител на ъндърграунда. Това негово качество се прояви в цялостен искра, когато Слави смъкна държавното управление на Кирил Петков, което беше затиснало мафията за пръв път от 30 години. Ех, това не се хареса на приятеля на Васил и Жоро Илиеви, на Илия Павлов и на множеството мутри от 90-те и нататък знаете историята.
Днес Слави Трифонов блесна с пост във фейсбук, в който пази покупател на гласове, наркодилър, лихвар и схемаджия, който намерено предизвика мен и сътрудниците от Политическа партия в Плевен на 8-ми март.
Малко предистория:
На 8 март бях спрял колата си пред частен гараж, тъй като дружно с сътрудниците от,,Продължаваме смяната “ подарявахме цветя на дамите по случай празника и пренасяхме цветята до нашия офис, който е в непосредствена непосредственост. След към час се върнахме и до колата ми ни чакаше някакъв човек, който назовават Ицко Малкия с още няколко здрави татуирани момчета и стартира да крещи за какво сме се бавили, за какво сме спирали пред частен гараж и сподели, че ни чака от повече от час. Същият ни наскърбява в наличието на двама служители на реда. Попитах го в какво качество е там и кой е той. Оказа се, че нито гаража е негов, нито го употребява, само че е „ съзнателен жител “. Същото лице беше повикало полиция и градска подвижност и беше там само за да търси скандал с мен. По никакъв метод не отговорихме на очевидно квалифицираната провокация и експанзия от страна на това лице, само че ние пред мутри не се гънем. Това беше платена и проведена провокация и за задачата беше употребен някакъв локален футрафон с километрично досие в Министерство на вътрешните работи, което чета сега. Така нареченият Ицко се обърка, че може да ме заплашва. Аз за разлика от Слави не претърпявам мутри и не пея на техни празненства. Аз желая да изчистя Плевен от такива като Ицко.
Заплатих санкцията си за погрешно паркиране в размер на 30 лв. и продължихме да подаряваме цветя на дамите в град Плевен. Всичко това, несъмнено, бе променено от жълтокафявата помийна яма ПИК, Трибюн, Pleven utre и още няколко представители на тротоарната публицистика на високи токчета, за да бъда дискредитиран. Били сме заплашвали Ицко, той се тормозил за фамилията си. Ицко бил предприемач. Всъщност Ицко в действителност би трябвало да го е боязън, тъй като такива като него би трябвало да живеят в боязън, а не да обикалят улиците умерено. Липсата на страна кара хората да изпитват смут от Ицко и неговите другари. Страх ги е даже служителите на реда и магистратите. Мен не ме е боязън от Ицко и той го разбра при срещата си с мен.
Поредният несъответстващ и озлобен коментар на Слави от през днешния ден, единствено затвърждава, че той е в един тим с бухалките на задкулисието от ГЕРБ и Движение за права и свободи. След Кирил Петков, Асен Василев, Лена Бориславова, Христо Иванов, Корнелия Нинова и др, пристигна и моят ред да бъда опетнен от Дългия. Човече, та ти мразиш всичко и всички. Агресия против Бойко Борисов и Ахмед Доган от твоята уста не сме чули.
Приемам този пост на Слави като израз на безспорната му политическа и морална беззащитност. Това е следващ обезверен опит за реабилитиране на тотално агонизиращия и дискредитиран бизнес план Има Такъв Народ. Този план съществува към този момент единствено и само за да очерня Политическа партия и всички възпротивили се на неговия водач.
Предателят на фантазиите за смяна на близо 700 000 българи и изчегъртване на модела ГЕРБ няма право да приказва за чест и достолепие.
Ти си на равнището на ПИК, Соня, Недялко, Кралев и др….
В последните месеци, ти Слави, тотално затвърди убеждението на всички, че си политически импотентен и извънредно подвластен човек, който подлъга доста почтени и честни хора. А най-после си направи обществено самоубийство, действайки в цялостна симбиоза с ГЕРБ и Движение за права и свободи.
Предсмъртните политически спазми на Слави Трифонов са почтени за жалост.
Най-страшен е пъкълът на гузната съвест!
Скъпи Слави, не ти, а аз се оправдавам на всички български жители, че късно разбрах и не сложих по-рано завършек на твоя корпоративен план Има Такъв Народ. Днес ти давам обещание, че даже в твоя роден град ще бъдеш победен и надвит! Надявах се да си лидер на листа в Плевен, само че аз знам, че те е боязън. Тошето е потребния глупак, който прати на терен. Понеже си ми завел дело против мен, тъй като се чувстваш засегнат и страдаш доста, че съм споделил на 13.06.2022г, че мафията е пробила в Има Такъв Народ, през днешния ден желая да ти го повторя. Мафията проби в Има Такъв Народ, а през днешния ден към този момент Има Такъв Народ е мафията.
Благодаря Ви за вниманието!
P.S: Малко фотоси на Слави и на „ уважавания предприемач “ Ицко, който никой не е заплашвал, само че него има за какво да го е страх….. Удивителна аналогия. Може да са родственици.
От Facebook профила на Радостин Василев
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР