Слави Трифонов обяви свой политически проект. В отворено писмо той

...
Слави Трифонов обяви свой политически проект. В отворено писмо той
Коментари Харесай

СЛАВИ ТРИФОНОВ ОБЯВИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ! Започва ли революция?

Слави Трифонов разгласи собствен политически план. В отворено писмо той дава обещание, че ще откри тези българи, които да заместят сегашната политическа класа. В текста му се споделя още, че българите ще решат дали новите кандидати за власт са почтени да заменят актуалните политици.

Оттук нататък следва да разберем ще се бори ли Слави Трифонов против политическата мафия в страната в лицето на ръководещите и съдружниците им или ще продължи линията на взаимна делба на територии сред остарели и нови играчи, които видяхме при Царя в предишното и при ГЕРБ.

Ето и отвореното писмо на шоумена:

"Уважаеми съотечественици, доказателствата за некадърността и неморалността на сегашната политическа класа са непрекъснати. За страдание бих споделил – ежедневни.

Тъжна, тъжна, тъжна работа.

Постоянната проява на непросветеност и надменност, от страна на политическата класа са състоятелен мотив, а пък има три милиона и половина основателни аргументи, да заявя следното: Референдумът продължава и това продължение неизбежно ще докара до отвоюване от страна на народа на гражданските му права.
Ние от инициативния комитет считаме, че хората, които съставляват страната, родината и нас самите, не имат нито нужния потенциал, нито нужните качества, нито нужния морал с цел да бъдат наречени политици и държавници. Но това не значи, че няма такива българи. И в България, и по света сигурно има надарени, квалифицирани и морални българи, които могат да ръководят нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша. И аз ви подсигурявам, че ще направя всичко допустимо и стартирам от през днешния ден да диря такива българи. Ще ги намеря. Ще ви ги показва. И вие сами ще решите дали желаете тези българи да заместят сегашната политическа класа.

Защото няма такава страна, само че има подобен народ. "

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР