Слави Трифонов направи днес поощряващо изказване в социалните мрежи за

...
Слави Трифонов направи днес поощряващо изказване в социалните мрежи за
Коментари Харесай

Я, Слави Трифонов е жив! Вече харесва нова партия, похвали лидерът й Петър Колев

Слави Трифонов направи през днешния ден поощряващо изявление в обществените мрежи за водача на партията „Граждански либерален съюз“ в Северна Македония Петър Колев. Според водача на „Има подобен народ“ е най-добре да чуем какво споделят българите, живеещи в югозападната ни съседка.

Ето го целият пост на Трифонов във фейсбук:

„На фона на цялата говорилня за Северна Македония, в която се изричат всевъзможни политици, политолози, публицисти от България и Северна Македония, не е неприятно, в действителност – най-добре е да чуем какво споделят българите, живеещи на територията на Северна Македония.

Изгледайте това видео до дъно. Чуйте думите на един човек, който споделя нещата такива, каквито са. Той е българин, живее в Щип, женен е за българка от Добрич, има наследник и щерка – българчета. И като всеки българин в Северна Македония е подложен пред избор – дали да каже на децата си, че са българчета и те да живеят мъчно и неприятно в Северна Македония, или да не им споделя нищо, с цел да им обезпечи по-лесен живот.

Този човек се споделя Петър Колев и е водач на българска партия в Северна Македония. Уважение, господин Колев! Само почитание към Вас!“

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР