Слави Трифонов изригна във Фейсбук срещу лидера на ДСБ Атанас

...
Слави Трифонов изригна във Фейсбук срещу лидера на ДСБ Атанас
Коментари Харесай

Слави изригна срещу Атанасов: Алчен си за власт, готов си да се задавиш!

Слави Трифонов изригна във Facebook против водача на ДСБ Атанас Атанасов, който предложи държавно управление на малцинството, което да бъде подкрепено от всички партии. 

" Когато “Има подобен народ ” завоюва изборите и беше подготвена да предложи държавно управление на малцинството, настана подобен писък, в който “Демократична България ” държаха най-високия глас, изсипаха се толкоз обиди, предизвестия, закани, ненавист. И за какво? Защото държавно управление на малцинството, излъчено от “Има подобен народ ”, не можеше да бъде подкрепено от ГЕРБ и Движение за права и свободи. Тогава не можеше, тъй като бях аз, тъй като изборите завоюва “Има подобен народ ”. Но в този момент може ", написа Трифонов.
-->
Ето целият му пост:

" Според водача на ДСБ Атанас Атанасов, “Демократична България ”, от която той е част, и “Продължаваме смяната ” щели да предложат държавно управление на малцинството.

И нямало проблем да ги поддържа ГЕРБ и изобщо - който ще да ги поддържа - нали това е български парламент, вътре има български депутати, всички сме българи, “Демократична България ” оферират българско държавно управление и какво значение има кой ги поддържа. ГЕРБ, Движение за права и свободи, Възраждане, Българска социалистическа партия - няма значение, значимото е да има държавно управление. Всички сме български депутати и би трябвало да осъществяваме българско правителство… Какво като е държавно управление на малцинството?

Значи можело. Когато “Има подобен народ ” завоюва изборите и беше подготвена да предложи държавно управление на малцинството, настана подобен писък, в който “Демократична България ” държаха най-високия глас, изсипаха се толкоз обиди, предизвестия, закани, ненавист. И за какво? Защото държавно управление на малцинството, излъчено от “Има подобен народ ”, не можеше да бъде подкрепено от ГЕРБ и Движение за права и свободи. Тогава не можеше, тъй като бях аз, тъй като изборите завоюва “Има подобен народ ”.

Но в този момент може. Няма проблем да има държавно управление на “Демократична България ” и “Продължаваме смяната ” с поддръжката на ГЕРБ и Движение за права и свободи. И към този момент няма проблем от взаимозависимост от ГЕРБ, от “плаващи болшинства ”.

Ех, Атанас Атанасов. Толкова си транспарантен. Уж за България, за народа, против рецесиите, за парламентаризма, а в действителност си толкоз лаком за власт. Толкова лаком, че чак си подготвен да се задавиш. И изобщо не те е позор, че ти проличава. Всъщност, за какво да те е позор, нали си подаде оставката, пък след това си я взе назад? Това е като да си продадеш жилището, да ти платят парите, пък като дойдат новите притежатели, да не щеш да се изнесеш от него, щото ти се свиди. Такъв си ти - хем си лаком, хем ти се свиди. Ама няма да стане. И законът, и моралът са на страната на новите притежатели ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР