Слави Трифонов изглежда, че малко по малко е започнал да

...
Слави Трифонов изглежда, че малко по малко е започнал да
Коментари Харесай

Зуека се върна при Слави

Слави Трифонов наподобява, че лека-полека е почнал да се сдобрява с някогашните си сътрудници. Поредният актьор, с който водещият се сдобри, е Васил Василев-Зуека. Комикът изненадващо се появи във вечерното шоу, където двамата демонстрираха другарски връзки, а Слави трогна с думите си, с които показа Зуека:

" На посетители ми е един доста специфичен за мен човек. Аз съм имал щастието, удоволствието и привилегията да работя с него. Всъщност това не е тъкмо по този начин. Не бих споделил, че сме работили, тъй като това беше смисълът на живота ми. Аз се усещах в действителност почетен с опцията да пребивавам по този метод. Вижте по какъв начин се показвам, само че това е истината. Той беше част от едно мое време, което все едно е било толкоз от дълго време. Понякога ми се коства и толкоз близо, тъй като доста от нещата от това време са оставали дълбока диря. Знам, че е малко клиширано, само че те клишетата са такива, тъй като са правилни. Ние се забавлявахме с този човек извънредно доста.

Преди доста години, преди, представете си, повече от 25 години. Понякога ми се коства, че това време е изтекло толкоз бързо, само че в действителност беше по този начин. Ние бяхме доста млади. Всъщност преди повече от 25 години с този специфичен за мен човек изпяхме емблематични за това време песни, които се споделяха с невероятните имена " Шат на патката главата ". Да не приказваме за един необикновен шлагер " Дулсинея ". Той е доста надарен артист, а неотдавна с изненада разбрах, че и художник ".

" Не започваш добре. Щеше да ме разплачеш ", отвърна артистът.

Двамата върнаха лентата обратно и си спомниха за занимателните моменти, които са имали в предишното и признаха, че не са общували от години, без да разясняват за какво. Слави показа сбирката от картини на Зуека и разкри, че не е очаквал да му харесат. Водещият обаче толкоз се впечатли, че съобщи, че желае да си купи от творбите на артиста художник.

" Аз ще избера и ще ти пратя две ", отсече Зуека, който отхвърли да одобри пари от Слави и съобщи, че ще му ги подари. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР