Слави Трифонов бе ексклузивен гост в подкаста на Йонислав Йотов

...
Слави Трифонов бе ексклузивен гост в подкаста на Йонислав Йотов
Коментари Харесай

Какво сполетя Слави заради песента за Лена

Слави Трифонов бе извънреден посетител в подкаста на Йонислав Йотов " При ТоТо ". Лидерът на Има Такъв Народ описа за няколко паметни обстановки, в които е изпаднал в " Шоуто на Слави ". 

" Влади Въргала е огромен пич. Той е същински другар и е доста почтен мъж. Той е повода да вляза в цялата тая история. Покани ме да фотографирам нещо. Аз разказвах вицове, той разказваше и след това ме предложения да снимаме в предаването " Ку-ку ". Започнахме и мога да описвам доста неща ", показа шоуменът. 
-->
Лидерът на Има Такъв Народ разяснява и песента за Лена Бориславова.

" Ку-ку беше място, на което правехме каквото си желаеме. Аз съм решавал какво да играя. " Каналето " изкара 2-3 години, тъй като ни стопираха. Направихме нещо, което подиграваше тогавашната обстановка. Нищо не се е трансформирало. И в този момент една песничка, която направиха моите сценаристи, толкоз тормози някои хора, че през днешния ден давах пояснения пред Комисията за дискриминирането, която не разрешава да се подиграваш пред дами ", разкри Слави, написа " Блиц ". 

" Според тая комисия е по този начин и трябваше да се извинявам и да дам пояснение за какво сме създали тая песничка, в която аз не вземам участие. Вече какъв брой години ще станат, 28 години, нищо не се е трансформирало. Това е доста тъжно. Някаква песничка, някакви хора пеят нещо, че ще ме дават на Европейската комисия за тая песничка. Това доста ги тревожи и тормози. Хубаво е, че има такава комисия, но за какво е изпята песничката за кака Лена.

Кака Лена, кака Лена - запя той, а Тото го секна.  " Не пей в този момент ", сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР