Слави и целият му екип отдавна се изживяват като конституционен

...
Слави и целият му екип отдавна се изживяват като конституционен
Коментари Харесай

Кошлуков взриви ефира: Слави прилича на Жорж Ганчев! Снощната акция на барети е извънреден труд, в неделя се плаща двойно!

Слави и целият му екип от дълго време се изживяват като парламентарен съд и раздават присъди в политиката. Това съобщи Емил Кошлуков в ефира на Нова телевизия. Запитан дали Слави ще успее в политиката, той съобщи: " Зависи от парите, с които разполага. Това не е нещо зашеметяващо ново. Такива планове е правил и Жорж Ганчев, който от шоубизнеса влезе в политиката. Имаше преди 2 години и от Бареков подобен опит. Жорж Ганчев влезе с китара, а тук има цяло шоу ".

" Дали ще свърши работа обаче? Различно е. Едно е да си на екран, друго е да си на улицата. Като влезеш в политиката не става единствено да се плюе, би трябвало да кажеш защо си за, защо си срещу. Тогава печелиш една част, губиш друга. Ако да вземем за пример кажеш, че подкрепяш гейовете, само че си срещу делфините, гейовете ще са за теб, само че част от тях ще отпадне, тъй като си срещу делфините ", сподели още Кошлуков.

Той добави още, че рейтингът не се прелива във избор и не е толкоз обикновено. " Не можеш да излезеш от тук, тъй като имаш огромен рейтинг и да станеш най-хубавия политик. По тази логичност Азис щеше да е министър председател към този момент ", сподели някогашният политик.

На въпрос какво съгласно него са правили тази нощ Баретите на акцията в София, той отвърна: " Извънреден труд, в неделя се заплаща двойно! Шегувам се (смее се), нямам концепция. Трябва да чуем информацията на полицията ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР