Славея Сиракова, дъщерята на спортните ни легенди Наско Сираков и

...
Славея Сиракова, дъщерята на спортните ни легенди Наско Сираков и
Коментари Харесай

Славея Сиракова чака първото си дете

Славея Сиракова, дъщерята на спортните ни митове Наско Сираков и Илиана Раева, имаше в действителност вълнуваща година. Изненадата пристигна още през лятото, когато се похвали, че се е сгодила.

Мъжът до нея е Иван Борисов, само че двамата пазят връзката си надалеч от хорските погледи. Влюбените са много близки и със фамилията на сестрата на Славея, Виолета.

Но нещата очевидно са в действителност съществени, защото с изключение на женитба, новата година ще донесе на двойката и рожба. За това се похвали самата Славея, като сподели кадър с наедряло коремче в обществените мрежи. Вижте в канала " Красивите българки "  във vbox7:

Снимката се появи точно на Бъдни вечер. Тя е и с коледно обръщение: „ Хо Хо Хо. Весели празници на всички. Нека топлината на фамилното огнище грее в сърцата и домовете ни. Нека идната година донесе доста наслада и обич и доста сбъднати фантазии " и хаштаг „ бебе на път “.

Най-вероятно второто внуче на Наско и Илиана ще се появи на бял свят напролет, само че към момента никой от фамилията не е издал нито пола, нито датата на термина.

По-малката ѝ сестра, Виолета, първа ощастливи родителите си, като ги подари с внучка преди три години.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР