Славата си е слава, но си има и цена. Водещите

...
Славата си е слава, но си има и цена. Водещите
Коментари Харесай

Цънцарова втрещи с поведение! Заеква като първолак, зрители се чудят какво прави още на екран

Славата си е популярност, само че си има и цена.
Водещите на утринния блок на bTV не стопират да показват, че така наречен „ опасности на живото предаване ” въобще не са за подценяване и са изцяло действителни. В изданието на „ Тази заран ” в сряда имаше няколко следващи гафа, които пристигнаха като че ли от на никое място.
По време на „ седянката ” на екипа водещата Мария Цънцарова внезапно изгуби способността си да чете. Тя вкара вест за чиповете, които вгради в мозъците на пациенти компания на Илън Мъск с такова тежко сричане, все едно е първолак.
След като се оплете първоначално, Цънцарова се бори с текста до края на репортажа, а най-после добави коментар, че не милиардерът трансформира хората в киборги, а те го вършат сами, предава СтандартНюз.
Веднага по-късно екипът зад кадър пусна видео за болида, осветил в зелено нощното небе на Испания. Тази тематика обаче беше разисквана предния ден в предаването и водещите нямаше какво да прибавят към нея.
Мария Цънцарова обаче съобщи, че тъй като намира гледката за доста красива, желае да вижда фрагментите всеки ден. Целият сегмент беше много претупан, може би поради нервността на Йочев и Цънцарова, които по-късно водиха избирателен спор, който се трансформира в прочувствена говорилня без необикновен смисъл.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР