Слънцето е в Близнаци, а Сатурн във Водолей, и това

...
Слънцето е в Близнаци, а Сатурн във Водолей, и това
Коментари Харесай

Хороскоп: Рибите дават и получават любов, ракът проявява мъдрост

Слънцето е в Близнаци, а Сатурн във Водолей, и това работи удобно и в изгода за въздушните знаци - Близнаци, Везни и Водолей, и огнените - Овен, Лъв и Стрелец. Важно е да се възползвате от тази обстановка, с цел да продължите напред във връзка с комерсиалните съглашения и покупко-продажби, като внимавате за възможни неточности.

Илюзиите обаче могат да ви доведат до неверни избори, защото в това време се образува квадратурата на Слънцето с Нептун в Риби. Ето за какво е належащо да се обърне особено внимание на логиката и обоснованите оферти. Трябва да се заобикалят огромни думи и обещания, които няма да се изпълнят.

Що се отнася до околните взаимоотношения, може да има отчаяние от хора, които са играли водеща роля в живота ви. Възможни изменничества, измяна, неистини, подправени думи.

Овен

Ако би трябвало да държите речи, да организирате диалози или договаряния, през днешния ден ще бъдете доста практични, дипломатични в изрече си и доста виновни за това, което казвате или обещавате. Звездите също ще ви поддържат.

Телец

Това е време, когато можете да извлечете изгодите от направените вложения. Възможно е да настъпят промени в връзките ви с вашия сътрудник в живота или да обсъдите положението на връзката си.

Близнаци

Вие сте деликатни в диалозите, които водите и не давате обещания, в случай че не сте сигурни, че можете да се придържате към тях. Прегледайте още веднъж някои от вашите желания и проекти и ще видите, че мозъкът ви стартира да се успокоява.

Рак

Възможно е да изскочи нещо от предишното ви, само че вие ще деянията доста мъдрост. Общото ви положение е по-добро и даже да имате избрани мисли и страхове, ще се борите да ги премахнете и да се откъснете от тях.

Лъв

Важно е да вършиме това, което обичате, да работите интензивно и да видите дали работата ви носи благоприятни условия за напредък. Тези, които са родители, би трябвало да извърнат повече внимание на общуването с децата си и да се опитат да се приближат до тях и да ги схванат.

Дева

Имате положителни, практични финансови хрумвания и носите своята отговорност за разноските. Можете да получите спонсорство за план или някой да влага във вашите хрумвания. В същото време можете да получите заплащане от работата си или да инвестирате малко пари в персонален план.

Везни

От професионална позиция, вие успявате да постигнете дребен прогрес в работата и да изпълнявате дилемите си без доста стрес. Страхотен ден да излезете с другари, да планирате пътешестване и да вършиме проекти за бъдещето с обичаните си хора.

Скорпион

Днес можете да разрешите финансова обстановка по-лесно с помощта на тригона сред Слънцето и Сатурн. Може би имате на практика хрумвания по какъв начин и какво да извършите със заем, някои документи за подаване за дялове, завещание.

Стрелец

Денят е удобен за помиряване, в случай че сте били скарани с някой в фамилията и с колегата си в живота. Можете да измислите положителни, практични разновидности за разрешаване на последните недоразумения.

Козирог

Проявявате огромна отговорност в работата. Намирате практични решения, градивни хрумвания и можете да разрешите доста проблеми и недоразумения. Добър ден за договаряния, изпити, срещи и изявленията.

Водолей

Добър миг да се отървете от старомодните предубеждения и вярвания и да измененията някои от житейските си правила. Правете нещата вярно и морално. В същото време можете да решавате бюрократични обстановки.

Риби

Днес се радвате на поддръжката на фамилията си във всички решения, които взимате и изяснявате остарели недоразумения. Интересувате се от духовни практики и лекуване на страсти от предишното. Важно е да видите какво ви прави щастливи, какъв брой обич давате и какъв брой обич получавате.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР