Слънце, пачанга, палми, пясъци. Така си изкарва почивката синът на

...
Слънце, пачанга, палми, пясъци. Така си изкарва почивката синът на
Коментари Харесай

Синът на Доган кара зимата в Доминикана, кърши снага пред жена си Памела

Слънце, пачанга, палми, пясъци. Така си изкарва почивката синът на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган – Демир. Младият баща купонясна на яхта посред лазурното море дружно със брачната половинка си Памела, която снима видео по какъв начин благоверният й танчува кръшно латино.

Семейството на Доган-младши е на отмора с другари, които за разлика от него избират да се пекат на жаркото слънце на шезлонги, а не да кършат телеса. Приятели на сина на Сокола го издават, че това е следващият круиз на младото семейство. Този път двамата са избрали да почиват на Домиканската република. През студения сезон тя е измежду желаните дестинации за българите, които могат да си разрешат сходни разточителни пътешествия и не броят левчетата си, с цел да платят сметките си за ток.

Демир Доган обожавал дискретните острови и постоянно отдъхвал под палмите. На райското кътче Доганови се любуват на любовта си, без двете им деца – Адмир и родената предходната година Ноел.

Явно децата са поверени на грижите на бабите и дядовците си. Но надали на тези по бащина линия, а на тези по майчина. Памела е дъщеря на изветния футболен сътрудник Николай Жейнов.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР