Слънчева и топла седмица ни очаква с една изненада –

...
Слънчева и топла седмица ни очаква с една изненада –
Коментари Харесай

Слънчева и топла седмица. Изненада в сряда

Слънчева и топла седмица ни чака с една изненада – в сряда.

Днес денем ще е най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста облачност и на обособени места, основно в Северозападна България, ще превали временен дъжд. Ще духа сдържан, в Югоизточна България и краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 30° и 35°, в София към 30°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по южното крайбрежие и краткотрайно мощен североизточен вятър, който вечерта ще отслабне. Максималните температури ще са 28-32°. Температурата на морската вода е 25-26°. Вълнението на морето ще се усили, ще бъде 3-4 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. Около и след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на изолирани места ще превали. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 24°, на 2000 метра - към 17°.

Във вторник ще продължи да духа до сдържан, по Черноморието - краткотрайно мощен, североизточен вятър. Времето ще бъде най-вече слънчево, след обяд - с развиване на купеста облачност, единствено на обособени места в северозападните региони ще превали и прегърми. Максималните температури ще са сред 30 и 35 градуса. В сряда над Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места след обяд ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици, вероятни са и градушки. Вятърът ще се ориентира от север, температурите ще се намалят с 3-4 градуса.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР