Сладкарката Стефани е поредният отпаднал участник от сезон 6 на

...
Сладкарката Стефани е поредният отпаднал участник от сезон 6 на
Коментари Харесай

Стефани след Hell’s Kitchen: Съжалявам за това, което правих в предаването!

Сладкарката Стефани е следващият изнемощял участник от сезон 6 на Hell’s Kitchen. Тя е посетител в подкаста „ Кухнята след Ада ”. Провокативната участничка описа каква е била повода да има непрекъснати кавги с Михаела, съжалява ли за държанието си в кулинарното риалити и за какво е взела участие в музикален клип на Криско.
Стефани показа пред водещия Станислав Иванов, победител от сезон 5, че по-трудно се е приспособила в женския тим, тъй като е желала да наложи нейните визии по какъв начин да се готви в Кухнята на Ада. Тя счита, че ѝ е попречила нейната откровеност, предава DarikNews.
Сладкарката споделя, че е имала предразсъдъци към Симона поради визията ѝ и поради това, че е по-шумна и е създавала безпорядък. От участниците непосредствен ѝ е Иван Сарамандов, който дефинира за най-хубав другар. Стефани е безапелационна, че желае да работи по избухливостта си. Тя споделя, че в този момент, когато е имала опция да се е види в профил, е схванала, че има проблем. Сладкарката показа, че съжалява за това, което е правила в предаването.
Стефани е съгласна със забележката на футболния ентусиаст Нинов, който прикани сладкарката и Михаела да прекратят яростните си кавги, тъй като и двете са майки. Тя споделя, че няма благосклонности към футболния ентусиаст, само че са били като брат и сестра. Стефани е усещала протекция от него и това, че той я пази.
Водещият Станислав Иванов разкри, че Стефани е взела участие в клип на Криско. Става въпрос за шлагера му “Видимо Доволни ” с Мария Илиева. В Кухнята след Ада Стефани споделя за връзките си със скандалния рапър.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР