Sky Sport Italia съобщава, че в Рома са все по-уверени,

...
Sky Sport Italia съобщава, че в Рома са все по-уверени,
Коментари Харесай

Трансферът на Ренато Санчес в Рома ще се проточи

Sky Sport Italia оповестява, че в Рома са все по-уверени, че ще съумеят да сключат договорка с Пари Сен Жермен за португалския халф Ренато Санчес. Малко евентуално е обаче договорката да стане в околните часове.

Източникът акцентира, че Ренато е най-предпочитаната алтернатива от Жозе Моуриньо за полузащитната линия на „ джалоросите “. Спънката е, че още се чака позитивен отговор от ПСЖ.

Поради деликатното финансово състояние на Рома на трансферния пазар, е допустимо, в случай че Ренато дебаркира на „ Олимпико “, в началото да бъде единствено чартърен с алтернатива за покупка.

Скай също по този начин показва, че скорошното идване на новия треньор на „ принцовете “ Луис Енрике също ще забави леко прехвърлянето на Санчес. Португалецът първо ще приказва с новия си треньор за възможна бъдеща роля в тима, само че е малко евентуално тя да бъде съществена, а това значи единствено едно – излаз от „ Парк де Пранс “. Желанието на Ренато е да бъде титуляр през идващия сезон поради идващото Европейско състезание.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР