Скоро сте се разделили с вече бившата си половинка. У

...
Скоро сте се разделили с вече бившата си половинка. У
Коментари Харесай

7 причини, поради които не трябва да пазите подаръци от бивши партньори

Скоро сте се разделили с към този момент някогашната си половинка. У вас обаче към момента има неща, които са останали от него или които той ви е подарил по един или различен мотив.

Ваше морално право и отплата е, в случай че сътрудникът ви реши да се отдръпна в светлината на залеза, да задържите тези неща, които имат значима житейска стойност, само че от останалите, които сами по себе си не носят никаква практическа значителност, е желателно да се отървете допустимо най-скоро.

Ето и няколко основателни аргументи да го извършите:

1. Болезнени мемоари

Раздялата е сложна и колкото и сълзи да проливате над дървеното слонче, което той в миналото ви е подарил, няма да ви стане по-леко. Спомените нахлуват в мига, в който погледът ви се спре върху него, а това несъмнено не ви носи никаква изгода. Затова по-добре изхвърлете всичко, което ви припомня за него. Далеч от очите, надалеч от сърцето, споделят старите хора.

2. Ревността на сегашния сътрудник

Ако не желаете всеки ден да играете известната покруса на Шекспир и да отговаряте на въпроса „ Молихте ли се през нощта, Дездемона? “, тогава е по-добре да намерите друго място за подаръците от бившето си гадже – да вземем за пример кошчето за отпадък. Е, или най-малкото най-малко не казвайте кой тъкмо ви е купил тези розови бикини, с които той обожава да ви вижда.



3. Отрицателна сила

Малко противоречив, само че изцяло вероятен миг. Според някои езотерици движимостите, дарени по време на несполучлив романс, могат да съхраняват негативна сила и да окажат неприятно въздействие върху живота ви като цяло и по-специално върху благосъстоянието.

4. Раздразнителност и неприятно въодушевление

Веднага щом погледът ви падне върху тигана, който ви е подарил някогашният, ви връхлита надълбоко отвращение каква глупачка сте била да го приемете. Що за шушумига би подарил на обичаната си кухненски принадлежности вместо парфюма, за който на всичкото от горната страна толкоз доста сте му говорели. Стига сте се ядосвали, ами запратете с триумфален размах глупавия тиган един път вечно в контейнера.

5. Затрупани сте с непотребни движимости

Чудесно е да знаеш, че в дома ти няма непотребни движимости, които единствено да заемат място и да се чудиш къде да си сложиш новото пухкаво одеяло. Но кажете ми почтено, защо ви е книга с предписания, в случай че предпочитате небрежно да си извъртите едни яйца на очи. Чувствайте се свободни да изгоните всичко, което не употребявате.

6. Неспособност да продължиш напред

Доста е мъчно да започнете нова връзка, когато сте заседнали в предходната. Ако ви отнеме доста време, с цел да се самоубиете, тогава рискувате да изпуснете всички готини момчето, които въздишат по вас. По-добре секс на плажа, в сравнение с успокоителни хапчета, нали? За да си помогнете и в случай че не желаете да кажете здравей на самотата, задоволително е единствено да се сбогувате с подаръците, останали от някогашния.



7. Емоционални проблеми

Ако сте мощно сензитивен човек и не понасяте добре напрежението, не би трябвало да излагате нервната си система на спомагателен стрес – изхвърлете всички дарове от някогашния си, а с тях – и ненужния прочувствен багаж. В противоположен случай ще страдате от безсънни нощи и нестихващи паник офанзиви.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР