Скоро ще са известни неофициалните резултати от първия тур на

...
Скоро ще са известни неофициалните резултати от първия тур на
Коментари Харесай

Избори във Франция: За фаворити са сочени Еманюел Макрон и Марин льо Пен


Скоро ще са известни неофициалните резултати от първия тур на президентските избори във Франция.

Очакванията са за минимална разлика сред настоящия президент Еманюел Макрон и водача на извънредно дясната партия " Национален общ брой " - Марин льо Пен.

Еманюел Макрон ще приказва довечера след оповестяването на резултатите и ще подаде ориентир каква акция готви идващите 2 седмици до втория тур.

Ролята му в интернационален проект досега не докара до безапелационна преднина пред останалите. Ако той завоюва нов мандат, Европа знае какво да чака: продължение на френско-германския мотор като движеща мощ, господство на закона в Съюза, обща европейска защита.

Лидерът на извънредно дясната партия " Национален общ брой " Марин льо Пен направи коренен ход преди месец. Щабът й изхвърли всички брошури с нейни фотоси и с съветския президент Владимир Путин, тя спря да приказва за околните им връзки и за финансиране от съветски банки.

Концентрира се върху мъчителната тематика за покупателната дарба в сериозен миг поради цените на горивата. И внезапно стопи преднината на Макрон. Ако тя завоюва, това би означавало поврат в позицията на Франция по отношение на войната в Украйна, евентуално евакуиране от военното командване на НАТО, превес на националното право над европейското, което на процедура изключва оставане в Европейски Съюз.

Т.е. две извънредно разнообразни направления за Европа.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР