Скоро ще е актуален въпросът - става ли за море?

...
Скоро ще е актуален въпросът - става ли за море?
Коментари Харесай

Море през септември? Топ синоптик даде отговора

Скоро ще е настоящ въпросът - става ли за море? Ето отговорът за околните нседмици.

Синоптикът Петър Янков заяви, че през днешния ден се чакат превалявания от към 3-5 литра дъжд в София и към 5-10 литра на кв.м по Черноморието, където има условия за прегърмявания.
-->
" В почините дни времето ще бъде най-вече слънчево, а преваляванията ще отстъпват. В неделя по Южното Черноморие вълнението ще се усили. Следващата седмица температурите ще бъдат сред 32 и 37 градуса, а вълнението по морето ще отслабне. През почивните дни и идната седмица времето ще бъде уместно за отмора на нашето Черноморие. Температурата на водата е сред 25 и 27 градуса, в крайните южни елементи - 28 ", изясни той пред bgonair.

Той акцентира, че през днешния ден има условия за мощни гръмотевични стихии по Черноморието, които може да бъдат съпроводени от градушки.

Приближаваме се към края на лятото и тези феномени последователно затихват. Те се локализират в границите на час-два преди да настъпят, стана ясно още от думите на синоптика.

Янков добави, че в планините времето ще бъде слънчево, хладно и със слаби северозападни ветрове. Времето е удобно за феновете на високопланинските пътеки, означи синоптикът.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР