Скоро певицата гушна първородната си внучка, която носи нейното име.

...
Скоро певицата гушна първородната си внучка, която носи нейното име.
Коментари Харесай

Това Десислава ли е? Младата баба се пусна без грим и изуми феновете

Скоро певицата гушна първородната си внучка, която носи нейното име. Десислава стана баба на 45 години, само че никой не може да каже, че в действителност има внуче. Фолкаджийката опитва с външността си се появи без никакъв грим.

Феновете ахнаха от изненада когато я видяха и са безапелационни, че е неузнаваема. Деси наподобява доста по—млада без всичките усъвършенствания по себе си, които макияжът предлага. Певицата е известна на почитателите си, че от години има проблеми с тежестта и не стопира да води неравна борба с килата. От това пострада самочувствието, макар,  че почитателите я харесват поради ангелския й глас.

Но в този момент виждайки новите й фотоси хората са безапелационни, че обичаната им изпълнителка наподобява по-добре  от преди. Явно появяването на дребната Десислава й се е отразила благотворно и тя наподобява по- слаба  видимо подмладена.

И в действителност с тая естествена визия певицата притегля погледите на почитателите си, които я хвалят, че наподобява толкоз добре. А тя е горда с внучката си и не по-малко от бащинството на сина с Майки. Който е възпитала като грижлив и добър татко.Въпреки че е израснал в семейство на разведени родители.

Автор:Блиц

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР