ЕКСКЛУЗИВНО: Бившият президент Тръмп реагира във вторник на изнасилването посред

...
ЕКСКЛУЗИВНО: Бившият президент Тръмп реагира във вторник на изнасилването посред
Коментари Харесай

„Само началото“: Тръмп предупреждава, че кризата с „мигрантите Байдън“ ще се влоши много след изнасилването на деца в Ню Йорк

ЕКСКЛУЗИВНО: Бившият президент Тръмп реагира във вторник на изнасилването измежду бял ден на 13-годишен остаряло момиче в Ню Йорк, казвайки пред Fox News Digital, че офанзивата е „ немислима “ и „ в никакъв случай не е трябвало да се случи “, като в същото време предизвестява, че рецесията с „ мигранта Байдън “ ще стане „ надалеч по-лоша “, в случай че той не бъде определен за президент през ноември. 

Нелегален еквадорски преселник сега е арестуван от полицията в Ню Йорк, откакто се допуска, че е нападнал две 13-годишни деца измежду бял ден в известен парк в Куинс. Мъжът държеше мачете и завърза момчето и момичето дружно за китките и изнасили момичето измежду бял ден, сподели полицията.

Мигрантът, който беше задържан по отношение на закононарушението, е влезнал незаконно в Съединените щати през 2021 година.  Мигрантът е направил няколко дребни закононарушения, в това число прескачане на цената на билета в метрото и пиянство на публични места.

Реагирайки на ужасяващата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР