Звездата от приятели съжалява най-много в живота си не за

...
Звездата от приятели съжалява най-много в живота си не за
Коментари Харесай

Моника от „Приятели“: Съжалявам, че се обезобразих с филъри!

Звездата от другари съжалява най-вече в живота си не за някоя роля или провален брак, а за това, че се е навила да си постави филъри. Известната най-вече с ролята си на Моника Гелър в сериала актриса призна, че е направила голяма неточност и безусловно сама се е обезобразила.

„ Гледам свои фотоси от младините си, когато смятах, че наподобявам добре, и не мога да допускам “ – призна Кортни Кокс. Тя навърши 60 години напълно неотдавна и разкри, че желае в никакъв случай да не бе слагала филъри в лицето си. Актрисата показа това в подкаста на Кирби Джонсън и Сара Тан.

Кокс дефинира процедурата като „ резултат на доминото “. По думите й като млада си мислела, че остарява бързо и по тази причина си слагала филъри, само че не си давала сметка за това по какъв начин ще наподобява на по-късен стадий от живота си. Тя е признателна въпреки всичко, че филърите могат да се отстраняват и в този момент е удовлетворена, че просто наподобява единствено остаряла.

Откакто махна имплантите си, актрисата е доста по-щастлива и за първи път от доста време насам не се усеща подправена. Кокс поучава дамите на междинна възраст за нищо на света да не се подлагат на процедури, които не са обмислили добре.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР