Бездарната певица Мила Робърт най-сетне отиде там, където й е

...
Бездарната певица Мила Робърт най-сетне отиде там, където й е
Коментари Харесай

Позор! Мила Роберт, заслужава да чисти клозетите в Сливенския затвор заради гаврата с трибагреника! ВМРО я даде на прокуратурата

Бездарната певица Мила Робърт най-накрая отиде там, където й е мястото - в прокуратурата! Вчера Вътрешна македонска революционна организация сезира държавното обвиняване за отвратителното поругаване на националния байрак, което парцалесата направи по време на гей парада.

Деянието планува наказване до 2 години затвор и 3000 лева санкция, прецизират воеводите.

 

По време на прайда тя първо се погаври с трикольора, увивайки го като къса рокля към лишеното си от женски съблазън тяло, а в разгара на “купона ” направи спонтанен стрийптийз, захвърляйки го на земята. Под тоалета си певицата носеше същия модел рокля с цветовете на ЛГБТИ. Не е ясно какви тъкмо субстанции бяха влезнали в носа й по време на долнопробния пърформънс, само че фрагментите в интернет дават всички учредения да си помислим, че с изключение на на сцената, никаквицата е била и на черешата. Дано да бъркаме.

Гнусната й постъпка провокира проливен дъжд от отвращение измежду българите, а обществените мрежи прегряха от неоправдателни мнения във връзка гаврата с националната реликва. " Мила Роберт е доказателство, че гнило дърво не може да роди хубава ябълка ", написа в профила си Шеф Петров, който е прочут с това, че не цепи басма на повярвалите си бездарници, както в кухнята, по този начин и на сцената.

С думите си с изключение на лишената от необикновен гений певица, готвачът засяга и майка й, Ваня Щерева, която съумява да отврати публиката с държанието си на пропаднала жена в менопауза, демонстрирайки нахално голотии, пластични интервенции и най-много тъпкачи на възрастта на личната си щерка.

“За тези двете няма нищо свято - нито фамилията, нито националните знаци - две изкукуригали и жадни за популярност случайници, досаждащи с нелепото си държание ”, разяснява наш четец гнусната постъпка само че Роберт и негласната поддръжка на майка й. Прочее Ваня Щерева също лъсна на гей парада, надявайки се наличието й там да й обезпечи няколко секунди популярност.

 

Ако има нещо по-отвратително от гаврата с трикольора, това е мълчанието на Щерева за изцепката на дъщеря си. Сценаристката на “Ергенът ” към този момент пети ден не обелва дума на опрощение към българите, нито порица наследницата си, както хората чакаха. Напротив, тя най-вероятно се надява около абсурда някой още веднъж да се сети за особата й. За нейна жал, медиите демонстрираха здрав инстинкт и единственото, с което удостоиха Ваня Щерева и Мила Роберт е пренебрежително безмълвие. А то приказва доста.

 

Крайно време е институциите да излязат от комфортното си, политкоректно безмълвие по тематиката и с дейностите си да покажат, че гаврата с националното знаме, което не е било пленявано в нито една борба, е не просто просташка проява на пристрастени към дрога сбърканяци, а закононарушение, заслужаващо ефикасна присъда.

 

Поведението на Мила Роберт затвърди мнението на половин България, че заслужава да чисти клозетите на Сливенския затвор, а единственото внимание, което й се поставя, е това на основния прокурор и неговите подопечни.

Автор: crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР