Шок за родителите на Алек Младенов и особено на мама

...
Шок за родителите на Алек Младенов и особено на мама
Коментари Харесай

И защо беше този цирк като отново забърса "дърта": Ето с коя е Алек Младенов днес, мама Ксения пак се опули!

Шок за родителите на Алек Младенов и изключително на мама Ксения Младенова, която надали е на себе си. Мдаа... оказа се, че към днешна дата някогашният към този момент ерген е съществено привързан и това е доказано публично. Мърдане няма, а избраницата на синеочкото е адвокатка, чиито татко също е правист.

Въпросната дама е руса (защо ли не сме изненадани) и... предходна 30-така - сиреч по-голяма от него. Е, пита се тогава в задачата - кому беше нужно Младенов да разиграе тези циркове на финала на предаването и да унижи обществено Магдалена Томова и Надежда Вишева, откакто още веднъж си хвана кака или още по-гадното - " дърто " гадже (нали по този начин определяха Маги и Нани месеци наред)...

Днес Алек продължава да се крие и да не съблюдава уговорките си за изявленията по контракта с медията, като очевидно се е скрил някъде с обичаната си. Близки до него са единомислещи, че мацката е същият типаж като Томова и Вишева, а майка му по същия метод не била изключително радушна в приема си към нея.

" Очевидно е, че Алек си ги харесва русокоски и е още по-очевидно, че все гледа да са му каки. А и по какъв начин няма да гледа това, като самият той чудесно сподели в края на формата, че е просто един недорасляк, с искания за мъж. Но мъж се става, когато се научиш да поемаш отговорност и да отговаряш за делата си. Той едни девойки не можа да огледа в очите - смотльо ", разясняват в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Алек Младенов Ксения Младенова Магдалена Томова надежда вишева Маги и Нани ерген Ергенът
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР