SKODA разкри интересни подробности за потребителските предпочитания спрямо два от най-новите продукта

...
SKODA разкри интересни подробности за
потребителските предпочитания спрямо
два от най-новите продукта
Коментари Харесай

Най-популярните цветове при SKODA SCALA и KAMIQ

SKODA разкри забавни детайлности за потребителските желания спрямо два от най-новите продукта на марката, а именно SCALA и KAMIQ.

Данните на SKODA сочат, че през изминалата година, притежателите на SCALA са предпочели да поръчат своята нова кола в спортния Race Blue наследник цвят. На това екстериорно осъществяване са се спряли 17.4% от клиентите на модела, на второ място се подреждат тези със сивото Metallic Quartz Grey с 15.5%, а на трето е Magic-Black Pearl Effect с 14.7%.

От SKODA анонсират също по този начин, че 74.6% от собствениците на SCALA през изминалата година са избрали един от десетте налични цвята металик, а останалите са заложили на някой от предлаганите четири солидни цвята.

По отношение на KAMIQ, от SKODA наблюдават интересна тенденция- най-предпочитан при компактния SUV модел през 2019 година е бил сивият Quartz Grey цвят, което дава отговор и на общата наклонност за Европа. Според проучване на Axalta, през предходната година, за първи път европейските консуматори са предпочели сивото пред който и да било друг цвят за новата си кола (24%), а бялото е останало на второ място с резултат от 23%.

Второто най-популярно цветово изпълнение при SKODA KAMIQ през 2019 година е било Black-Magic Pearl Effect с 13.6%, а на трето е Moon-White Pearl Effect с 12.2%.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР